Az automatikus kapcsoló működési elve

- 2021-08-12-

Az elektromos ablakokat megfordítható motorok húzzák, és minden motort egy beépített megszakító véd. Ha az ablakkapcsoló túl sokáig nyitva marad (az ablak blokkolva van, vagy a felső és alsó határ után), a megszakító lekapcsolja az áramkört, és automatikusan visszaáll, amikor lehűl.
Ha a gyújtáskapcsoló RUN vagy START állásban van, vagy 10 perccel az OFF állás után, a beépített vezérlő táplálja az elektromos ablak relé tekercsfeszültségét. A relé érintkezője bezárul, és a feszültség az elektromos ablak főkapcsolójához és az ajtó ablakkapcsolójához megy.
Vezetőablak
Amikor a gyújtáskapcsoló RUN vagy START állásban van, vagy 10 perccel az OFF állás után, a beépített vezérlő bekapcsolja az elektromos ablak relé feszültségét. A reléérintkező zárva van, és a feszültség a vezetőoldali elektromos ablakkapcsolóba kerül. Amikor a kapcsoló FEL állásban van, a feszültség áthalad a fő elektromos ablakmotoron, a motor pedig a meghajtónAutomatikus váltásloopback vasúton. Ha a kapcsolót FEL állásban állítja, az elektromos ablakmotor folyamatosan felfelé nyomja az ablakot; LE állásban a feszültség iránya megfordul, és ha a LE állás tartva van, a motor lefelé mozgatja az ablakot.
Automatikus süllyedés (vezetőablak)
Amikor a gyújtáskapcsoló RUN vagy START állásban van, a feszültség az elektromos ablakemelő tekercshez csatlakozik az integrált vezérlőn keresztül, és az elektromos ablakrelé érintkezője le van zárva. A feszültség a vezető elektromos ablakkapcsolójához van csatlakoztatva. Amikor a sofőréAutomatikus váltásaz Auto Down állásba van állítva, a feszültséget a vezetőablak kapcsolóján keresztül csatlakoztatják az elektromos ablak motorjához. A vezérlő impulzust fog kapni az impulzus bemeneti jelből, amikor az ablak teljesen le van állítva, a motor leáll, az impulzusjel nem fordul elő, miután a vezérlő érzékeli az impulzusbemenetet, a feszültség már nem kerül elküldésre a elektromos ablakmotor.
Az utasablak
Miután a gyújtáskapcsolót 10 percre OFF állásba fordította a RUN után, a feszültséget a beépített vezérlő továbbítja az elektromos ablak relé tekercséhez. Az elektromos ablakrelé érintkezője bezárul, és a feszültség aAutomatikus váltásaz összes Windowsból. Amikor a fő műszerfal főkapcsolóját kinyitják, az utasablak az ajtókapcsolóval vagy a fő műszerfallal vezérelhető.
Amikor a jobb első ajtó és az ablak UP -ra kapcsol, a feszültség a jobb első elektromos ablakmotorhoz, a motor a jobb első elektromos ablakkapcsolón keresztül és a fő műszerfal kapcsolójának érintkezője a vas eléréséhez, az ablak UP -ig fel volt kapcsolva helyzet, például a jobb első ajtó és ablak kapcsolója LE állásba, a feszültség az ellenkező irányba; Az ablak lefelé mozog, amíg le nem engedi, és a többi Windows hasonló módon működik.